Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Прикарпатці чемпіони Кубку регіонів Української асоціації футболу

У фіналі аматорська збірна Івано-Франківська перемогла львів’ян.

Розповідає Інформатор покликаючись на УАФ.

Учора, в Києві, на НТК імені В. Баннікова відбувся фінальний матч Кубку регіонів УАФ, який проводять Українська асоціація футболу та Асоціація аматорського футболу України серед збірних команд областей.

У вирішальному поєдинку зустрілися аматорські збірні Івано-Франківської та Львівської областей. Ціна перемоги в цьому матчі була дуже високою, адже команди сперечалися не тільки за кубок і титул чемпіона країни, а й за право представляти Україну в розіграші Кубка регіонів УЄФА-2022/2023.

У підсумку збірна Івано-Франківської області з рахунком 3:2 довела матч до перемоги й отримала чемпіонський кубок, а разом із ним і право представляти нашу країну в розіграші Кубка регіонів УЄФА. Нагадаємо, у проміжному раунді Україна зустрінеться з представниками Хорватії, Сербії та Мальти. УЄФА повідомив, що турнір у групі 8 проходитиме в Хорватії в період із 28 вересня до 4 жовтня 2022 року.

До слова, більшість  збірної Івано-Франківщини складають гравці команди “Прикарпаття-Тепловик”, з якою калуська “Гарда” гратиме 21 серпня в рамках матчу за 1 місце благодійного турніру Івано-Франківської обласної асоціації футболу “Разом до перемоги”.

Нагору