Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Майстерня Безхвостих Мавп” мандрує Калущиною

28 серпня відбудеться творчий захід, що збере безліч українських митців. Організатори — “Мандрівна Майстерня Безхвостих Мавп”, які вже вдруге запалять Калущину мистецтвом.

Анонсує Інформатор.

Подія відбудеться у селі Мислівці, що біля Долини.

“Мандрівні Мавпи” запросили до участі чимало поетів, письменників, музикантів та художників як з Калуша, так і з інших міст. Повний список учасників не оголошується, оскільки захід хоче зберегли нотки таємничості.

Основу виставкової композиції складуть картини юної калуської художниці Дарини Поліщук, які вразять своїм легким шармом.

“Для мене ці картини дали шанс пояснити те, що назбиралось в думках від початку війни. Щиро сподіваюсь, що яскраві фарби на полотні зможуть зачепити людей, які поглядатимуть на них, а потім відгукнуться приємним спогадом”, — поділилась художниця.

Ще однією достеменно відомою учасницею заходу стане чарівна Анастасія Колісняк, поезія якої наповнена тугою, надією і коханням.

Під час події залишитись голодним та обділеним мистецтвом не вдасться, бо відвідувачі зможуть придбати смачнючі кондитерські вироби, а ще — прикраси ручної роботи.

О котрій годині і де саме розпочнеться творче дійство — ніхто не знає. “Безхвості Мавпи” приховують цей секрет, однак згодом, можливо, відкриються світові!

Остап Лагойда

Нагору