Інформатор Калуш

ТРЕШ

У ДТП на Львівщині загинув калушанин

Недотримання швидкісних норм водіями автотранспорту, особливо великогабаритного, у більшості випадків призводить до сумних наслідків. Так, нещодавно аж троє водіїв стали учасниками жахливої ДТП на Львівщині. Один з пасажирів, на жаль, виявився мешканцем калуської громади.

Розповідає Інформатор посилаючись на Поліцію Львівської області.

Внаслідок зіткнення автоцистерн з автобусом, 17 серпня, о 12:40 на автодорозі “Київ-Чоп” у селі Нагірне Стрийського району загинув 58-річний житель Калуша, ще восьмеро людей — травмовані.

Як встановили працівники поліції Львівщини два вантажних автомобілі “Вольво” не впоралися з керування, внаслідок чого зіткнулися з рейсовим автобусом “Мерседес”.

За даними правоохоронців, калушанин, який знаходився в автобусі помер на місці через травми не сумісні з життям. Також семеро пасажирів автобуса – мешканці різних регіонів України віком від 18 до 52 років, отримали тілесні ушкодження та були доставлені у медичний заклад. Також у лікарню з травмами був доставлений водій одного з бензовозів.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Остап Микитюк

Нагору