Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На Калущині роздали 3400 продуктових наборів

Благодійна організація “World Central Kitchen” допомогла більше трьом тисячам внутрішньо переміщеним особам. Вони роздали продуктові набори.

Розповідає Інформатор з посиланням на Калуську районну держадміністрацію.

“World Central Kitchen” – заснована шеф-кухарем Хосе Андерсом організація, яка надає харчування постраждалим від гуманітарних, кліматичних та інших криз. Наразі в Україні діє мережа понад 500 закладів харчування WCK. З часу повномасштабної війни приготовано понад 130 мільйонів обідів для українських громадян.

“Калуська районна військова адміністрація висловлює щиру вдячність представникам благодійної організації “World Central Kitchen” та всім причетним за підтримку українців на шляху до перемоги, за надану допомогу та розуміння. Разом ми вкотре переконуємо людей, які вимушено покинули свій край, що вони не залишаються наодинці зі своїми проблемами. Адже багато з них втратили свої домівки, місце роботи та потребують підтримки. Тому наше спільне завдання допомагати усім, хто цього потребує. Боротьба цивілізованого світу з тероризмом триває. У нас надійні друзі та партнери. Разом ми працюємо для Перемоги над російськими загарбниками. Переможемо. В єдності – наша сила!”, – йдеться у повідомленні на сторінці адміністрації.

Нагору