Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Тиждень українських ігор!

В ігровому онлайн-сервісі “Steam” стартував “Фестиваль українських ігор”, приурочений до тижня українських державних свят.

Розповідає Інформатор.

Для геймерів різних категорій підготували безліч самобутніх ігрових проєктів. На “фестивалі” представлено понад 200 продуктів, які можна придбати зі знижками або зіграти в них безкоштовно в рамках дочасного доступу. Серед них такі українські хіти та інді-ігри, як:

  • Серія ігор “S.T.A.L.K.E.R”
    Культовий шутер, у якому розповідається історія альтернативної України, де Чорнобильська зона відчуження стала суцільним аномальним жахом, що приваблює бездумних авантюристів.
  • “Козаки 3”
    Історична стратегія в реальному часі, яка розповість про добу козаччини. Грандіозні баталії в європейському обрамленні гарантовані.
  • “The Sinking City”
    Моторошний, містичний детектив, що поєднує в собі загадковість Шерлока Холмса та жахи Говарда Лавкрафта. В останнього, до речі, минулої суботи було день народження, тож погравши в цю гру, можна віддати шану великому майстру жахіть.
  • “Острів”
    Містобудівна економічна стратегія, яка пропонує гравцям очолити уявне українське місто у XVIII столітті й продемонструвати свої творчі здібності та майстерність керівника.

Подія триватиме до 29 серпня, тож поспішайте пограти в ігри від вітчизняних студій!

Остап Лагойда

Нагору