Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Замайорів стяг Незалежної України | ФОТО

Сьогодні, 23 серпня, вся Україна святкує День Державного прапора. Будучи справжнім українським містом, Калуш не залишився осторонь святкувань.

Розповідає Інформатор.

Ранок для калушан пройшов урочисто. Хтось вдома з рідними, а хтось на вулиці з громадою — всі відчули патріотичний дух та долучились до дійства.

На бульварі Незалежності відбулись офіційні церемонії. Прапор було внесено до Каменя Незалежності калуськими нацгвардійцями, його освятили місцеві священнослужителі. Після цього символ нашої свободи підняли на флагшток, і він гордо розвився на вітрі. Музичний супровід події забезпечив талановитий музичний ансамбль “Золоті сурми”.

“Зустрічаючись на цьому місці минулими роками, ми завжди говорили про подвиг наших предків, які боролися за незалежність України. Наші предки привили нашим захисникам любов до України, до її стяга. Цього року, у час війни з окупантом, наші воїни б’ються з маленькими клаптиками прапору, як символом боротьби за незалежність”, — поділився роздумами міський голова Андрій Найда.

Калуська редакція Інформатора своєю чергою вітає усіх калушан і гостей міста з цим пам’ятним днем та бажає перемоги для всіх нас, щоб український прапор майорів у кожному куточку України

Остап Лагойда

Нагору