Інформатор Калуш

ГРОШІ

Долинська хореографічна студія “Реверанс” 50 тисяч грн передала ЗСУ

Кошти були зібрані під час 2-денного благодійного турне містами та селами Львівської області. І це не вперше, коли ця долинська студія допомогає українській армії.

Розповідає Інформатор з посиланням на Долинську міськраду.

Цього разу хореографічна студія їздила Львівщиною і їм вдалось зібрати 50 тисяч гривень. Минулого разу турне було Польщею. До нього також долучались співаки Галина Курус і Андрій Григорський.

Керівниця студії Анастасія Лопух розповіла, що графік виступів був напруженим, але завдяки небайдужим людям, артисти з усім впорались:

“Дякую моїй мамі Надії Лопух, яка допомогла з моїм маленький сином, щоб він був поряд, а я могла сокійно працювати. Дякую нашому водію пану Петру, який легко витримав наш напружений графік. Дякую Роману Михничу, до якого я звернулась із проханням допомогти із траспортом і він відразу віповів – допоможу! Дякую за значну допомогу дорогій сестрі Соломії Чигис, яка вирішувала питання з усіма площадками для виступів, проживанням, харчуванням. Ну і, звичайно, що ми маємо духовну та моральну підтриму, яка так важлива нам”.

Одна з військових частин надіслала грамоту від командира частини з подякою хореографічній студії “Реверанс” та її керівниці Анастасії Лопух за значний внесок у нашу Перемогу та підтримку ЗСУ. За кошти з попереднього турне військові придбали та розмістили на “нульовій позиції” сучасний прилад нічного бачення.

50 тисяч гривень керівниця студії передала меру Долини Івану Дирову.

Нагору