Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Наймолодші православні парафіяни Калуша вітають усіх із Днем Незалежності України!

Недільна школа собору Святих Землі Української ПЦУ — творчі діти, які періодично знімають різноманітні ролики на підтримку ЗСУ та українців. Сьогоднішнє свято не може бути тривожним, якщо наші діти так говорять з Україною.

Інформатор ексклюзивно ділиться привітанням.

За сюжетом, діти пишуть листа до України, у якому висловлюють свої емоції й почуття, свою любов та відданість. Свою віру в завтрашній день!

  • актори — недільна школа Собору;
  • читає — Софія Семенюк;
  • текст — Мар‘яна Атаманчук.
  • використано кадри із Youtube.

“Від 24 лютого це, якщо я не помиляюся, уже наш 6-ий відеопроєкт. Були ролики на підтримку ЗСУ та українців; із молитвою; ролик, з яким ми брали участь у Всеукраїнському флешмобі Верховної Ради «Діти за мир»; вітання до Дня вишиванки. Ці роботи набирали по декілька тисяч переглядів та вподобань. Такі відеопроєкти вихованці недільної школи підтримують не тільки тому, що їм цікаво, але вони усім серцем переживають той клич, що містить у собі ідея. Вони бездоганно відчувають кожну роль, кожен рух, кожен погляд. Реалізовуючи разом із нашими дітьми такі відеопроєкти, я впевнено можу сказати, що наші Українці — неймовірні! Талановиті, здібні, яскраві й патріотичні”, — коментує спільну роботу дітей голова пресслужби собору Мар’яна Атаманчук.

Остап Микитюк

Нагору