Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші відкрили нову поліцейську станцію

На новій станції працюватиме четверо поліцейських. Вони забезпечуватимуть правопорядок в навколишніх мікрорайонах та селах. Загалом під їхньою опікою перебуватиме 25 тисяч місцевих мешканців. 

Розповідає Інформатор посилаючись на Національну поліцію Івано-Франківської області.

Вчора, 25 серпня, у Калуші відбулося відкриття Поліцейської станції на бульвар Незалежності, 6.

За словами капітана Юрія Яцущака, така станція необхідна в першу чергу громадянам. Адже їм не доведеться звертатись за допомогою в відділення поліції, що знаходиться за кілька кілометрів. Поліція відтепер завжди поруч.

“Безпека людей — понад усе! Особливо зараз, коли в країні війна. Я вас запевняю, що поліція буде більш мобільнішою і якнайкраще виконувати свої професійні обов’язки. Адже окрім автомобіля, ми також отримали півсотні сучасних відеокамер, які будуть інтегровані в систему “Безпечного міста”, тобто більше території буде покрито відеоспостереженням. І це тільки початок. Мешканці громади та тимчасово переселені особи мають почувати себе у безпеці. Дякуємо кожному, хто долучився до створення цього безпекового осередку. Ми будемо виконувати з честю та гідністю всі поліцейські функції», — зазначив очільник поліції Прикарпаття Сергій Безпалько.

Остап Микитюк

Нагору