Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Переселенка з Харкова збирає на квадрокоптер для бійців ЗСУ

З незвичайним проханням до нашої редакції звернулася молода жінка, переселенка з Харкова, яка знайшла прихисток у нашій громаді. 

Розповідає Інформатор.

Її звати Тетяна Дьоміна-Трегуб. Через повномасштабне вторгнення росії в Україні, їй з маленьким сином на початку березня довелося покинути рідну домівку, а чоловік залишився волонтерити у Харкові. Завдяки друзям, Тетяні вдалося знайти житло у нашому місті.

“Якби не було дитини, я б не поїхала, але в такій ситуації треба перш за все думати про дітей. Провівши цілий день на вокзалі нам вдалося сісти в потяг. 

Раніше я робила брови собі й подружкам. Але, кажуть, в мене це добре виходить. Та і матеріали залишилися. Три дні тому мені подзвонив чоловік і розповів, що зустрічався з хлопцями, які стоять на захисті міста й України і їм, на жаль, дуже не вистачає квадрокоптера Ми вирішили допомогти, може звісно і не всю суму, але навіть трішки це краще ніж нічого. Так ми з синочком тут тільки вдвох і на роботу, на жаль, я зараз не можу піти, я вирішила спробувати допомогти роблячи дівчат гарнішими. Я роблю довготривале укладання (думаю дівчата знають, що це за процедура). Також фарбую”, — поділися з Інформатором харків’янка.

Тетяна пропонує послугу ламінування (довготривале укладання) брів. Дівчатам, які також переселенці, вона пропонує цю послугу бартером — за історію в соц. мережах.

Оплата: донат в монобанку для придбання квадрокоптера (хто скільки може, або схоче) після процедури.

Нагору