Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Рекордна поразка Динамо В УПЛ

“Динамо” лише вп’яте розгромно програло в чемпіонаті України.

Розповідає Інформатор посилаючись на Суспільне.

Перший тур команди пропускали, оскільки посеред тижня грали в єврокубкових матчах, натомість у другому турі зіграли між собою на стадіоні “Арена Львів”.

Загалом клуби зустрічалися вже 7 разів: у попередніх матчах “Динамо” здобуло шість перемог, тоді як одного разу переміг “Дніпро-1“.

Матч чемпіонату України завершився з розгромним рахунком. “Дніпро-1” розбило “Динамо” з результатом 3:0, завдавши киянам другої поспіль розгромної поразки в усіх турнірах.

У першому таймі гол за “Дніпро-1” забив Едуард Сарапій, на початку другого тайму подвоїв перевагу своєї команди Олександр Піхальонок, а уже в компенсований час остаточний рахунок встановив Валентин Рубчинський – 3:0.

За весь матч “Динамо” нанесло лише 3 удари по воротах суперника, з яких один був у ствір. Натомість у “Дніпро-1” одразу 10 ударів, з яких сім – у площину воріт.

“Динамо” вп’яте в історії чемпіонатів України програло з рахунком 0:3. Це найбільша поразка в історії київського клубу. Попередні 4 такі поразки – одного разу від “Металіста“, тричі – від “Шахтаря“.

Найбільші поразки “Динамо” в чемпіонатах України

0:3 від “Металіста” (15 вересня 2013)

0:3 від “Шахтаря” (16 жовтня 2015, 1 травня 2016 та 8 листопада 2020)

0:3 від “Дніпро-1” (28 серпня 2022)

Нагору