Інформатор Калуш

ТРЕШ

Рік позбавлення волі за бійку на дискотеці

В одному з розважальних закладів міста компанія молодих людей розпочала конфлікт на танцювальному майданчику.

Розповідає Інформатор посилаючись на Калуський міськрайонний суд.

Трапився інцидент у січні місяці цього року. Сварка переросла в шарпанину і працівники охорони закладу були вимушені втрутитися, щоб припинити конфлікт. Для того, щоб заспокоїти молодиків охоронцям довелося застосовувати силу.

Проте обвинувачений спільно з іншою особою, матеріали щодо якої виділені в окреме провадження продовжили хуліганські дії та спричинили одному потерпілому тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому кісток носа із зміщенням уламків, та синців і саден в різних ділянках тіла, а іншому потерпілому спричинено тілесні ушкодження у вигляді синців та саден в ділянці голови, гематом та крововиливу в слизову оболонку верхньої губи.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення визнав повністю, щиро розкаявся за вчинене. Законний представник неповнолітнього обвинуваченого просила суд суворо сина не карати. Потерпілі також просили суд суворо обвинуваченого не карати.

Прокурор у судовому засіданні просила визнати обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України та призначити йому покарання у вигляді одного року позбавлення волі. На підставі ст. 104 КК України, звільнити його від покарання із випробовуванням, встановивши іспитовий  строк – 1 рік.

Таким чином, суд прийшов до висновків, що неповнолітньому обвинуваченому слід призначити покарання у вигляді позбавлення волі на певний строк, та звільнити його від покарання з випробуванням, встановивши обмеження, передбачені законом.

Як наслідок суд призначив юнаку покарання у вигляді 1 року позбавлення волі та звільнив його від відбування покарання з випробуванням 1 рік.

Нагору