Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Веселі канікули з Богом” на Калущині

До другого заїзду долучилося 53 дитини віком від 10 до 14 років.

Розповідає Інформатор.

Нещодавно у Вишкові завершився черговий заїзд дитячого табору Веселі канікули з Богом. Організатором табору виступив о. Микола Крушец разом з аніматорами молодіжної організації “Українська молодь — Христові”.

Ранковий підйом розпочинався з руханки — бансів та Святої Літургії, де діти щоденно приймали Святе Причастя. Опісля юні учасники, розділившись на групи, приймали участь у майстер‑класах, конкурсах, естафетах.

Діти розкрили не тільки інтелектуальні та творчі здібності, але й добре проявили себе у спортивних змаганнях. Зокрема у більярді, плаванні, настільному футболі, тенісі, шашках.

Також для дітей провели талант‑шоу “Україна має талант”. Учасники захопоювали власним співом, танцями, гарним декламуванням віршів та акробатичними номерами,

“Мене запросили поїхати сюди друзі. Я давно хотіла, адже ще жодного разу не була таборі. Тут сподобалося все, особливо грати футбол і вечірні дискотеки. Друзів тут знайшла, товаришую зі всіма. Наступного року хотіла б поїхати знову”,- ділиться враженнями від перебування у таборі 12‑річна Вікторія Петрів.

Учасники відчули себе цінними та любленими Богом, а саме перебування в таборі всіх дуже згуртувало та здружило.

Нагору