Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Navi” здолали росіян та пройшли до турніру

Відбувся двобій з “Доти 2” між українською та російською командами за місце у міжнародному чемпіонаті “The International 2022”.

Розповідає Інформатор.

Цей день завершив половину кваліфікаційного етапу міжнародного змагання. Одним з найцікавіших сьогоднішніх матчів стала битва між українською командою “Natus Vincere” (Navi) та російською “Betboom Team” (BT). За боєм було цікаво спостерігати не тільки з ідеологічної точки зору, а й тому, що переможець гарантовано потрапляв до основного етапу “The International”. Врешті решт, Navi повторили результат попередньої гри та пройшли далі з рахунком 2:1.

У першому раунді обидві команди почали агресивно. Navi успішно користувались перевагами обраної тактики, проте BT змінили підхід до гри на обережний та розпочали вибіркове полювання на противників. До 32-ї хвилини гра йшла рівно, без очевидного фаворита, однак Navi здійснили фатальну помилку під час однієї із сутичок. BT вдалось розбити суперників завдяки своїй мобільності та довести гру до кінця, попри відважний опір Navi.

Другий раунд BT почали з втрат. Українська команда почала грати активніше та здобула декілька локальних перемог з самого початку. Використовуючи особливості своїх персонажів та злагоджену гру, Navi легко задомінували над противниками. Їхні потужні комбінації не залишали росіянам ні шансу. BT намагались перехопити ініціативу, посиливши контроль гри, однак це давало лиш незначні успіхи. Попри свою перевагу, Navi не спішили та грамотно завершили гру на 48-й хвилині.

З перших секунд третього раунду стало зрозуміло, що гра обіцяє бути динамічною. Обидві команди грали агресивно, впевнено. Декілька помилок від Navi дали їхнім суперникам незначну перевагу на початку. Втім вже на 14-й хвилині українській команді вдалось вперше розгромити противників всуху та повести рахунок. Необережність BT коштувала їм ще кількох поразок, які закріпили перевагу Navi. Останні продемонстрували значно кращу командну гру та індивідуальні навички. Українська команда практично не давала противникам ні хвилини перепочинку, давивши їх з усіх флангів. Як результат — росіяни здались на 25-й хвилині.

Вітаємо “Natus Vincere” з перемогою. Цей виграш гарантує участь української команди в основному етапі турніру “The International 2022”, однак їхній статус буде визначено за результатами ще однієї гри, яка відбудеться завтра о 15:00.

Остап Лагойда

Нагору