Інформатор Калуш

ТРЕШ

200 годин громадських робіт за штовханину біля кафе на Калущині

Інцидент трапився біля кафе-магазину в селі Новицької ТГ.

Розповідає Інформатор посилаючись на Калуський міськрайонний суд.

Згідно обвинувального акту в травні цього року біля кафе-магазину в селі Новицької ТГ Калуського району між обвинуваченим та потерпілим виник словесний конфлікт. Юнак не маючи умислу на спричинення тілесних ушкоджень, штовхнув потерпілого рукою у плече, внаслідок чого потерпілий впав спиною до низу та вдарився головою до бетонного покриття.

Таким чином спричинив потерпілому тілесні ушкодження, які згідно висновку експерта відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, як таких, що є небезпечними для життя в момент спричинення здоров`я.

У липні 2022 року між потерпілим та обвинуваченим було укладено угоду про примирення. Згідно умов укладеної угоди обвинувачений повністю визнав свою вину у вчиненні кримінального правопорушення та не заперечив про призначення  йому покарання у виді громадських робіт строком 200 годин.

Під час розгляду справи у суді обвинувачений просив затвердити угоду  про примирення. Вказав, що наслідки укладення  та затвердження угоди, вид покарання, який буде застосовано до нього в разі затвердження угоди, розуміє.

Потерпілий та прокурор не заперечували проти затвердження угоди.

 

Нагору