Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушанка Ірина Харів стала першою чемпіонкою пляжної боротьби за часів Незалежності України

Пляжна боротьба — це неолімпійський вид спорту, спортивне єдиноборство, вид боротьби, в якому спортсмени, чоловіки та жінки, змагаються всередині зони змагань (кола для пляжної боротьби) діаметром 7 м протягом 3 хвилин (тривалість сутички для всіх вікових категорій: U17 (кадети), U20 (юніори), дорослі, ветерани). Поєдинок ведеться до 3 балів. Пляжна боротьба практикується лише в положенні стоячи. Використання ніг допускається у всіх діях.

Розповідає Інформатор посилаючись на Федерацію пляжної боротьби.

Загалом збірна України посіла друге загальнокомандне місце у третьому сезон Світової серії з пляжної боротьби у місті Констанца (Румунія).

“Мене переповнюють неймовірні емоції, я щиро дякую керівництву Всеукраїнської Федерації пляжної боротьби України за надану мені можливість представляти Україну в момент, коли наш народ виборює свою незалежність та свободу на військовому фронті”, – розповіла Ірина.

На знак солідарності з Україною під час церемонії закриття фіналу Світової серії з пляжної боротьби у 2022 році пролунав Державний Гімн України, який засвідчив непереможність української нації, невимовну жагу українських спортсменів до незалежності, свободи та миру.

Нагору