Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Олімпійське літо – THE END

Дитячі спортивні змагання, які тривали протягом усього літа, закінчились. 8 вересня відбувся останній захід, на якому дітки отримали нагороди за свої успіхи.

Розповідає Інформатор з посиланням на Калуську міськраду.

Змагання “Олімпійське літо” були створенні Калуським міським центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”. Під час них діти перевіряли свою витривалість, сили, здібності до різних видів спорту та просто гарно і весело проводили час.

Вчора, 8 вересня, відбувся крайній цього року захід на площі Героїв. Там закривають спортивне літо вже 15 років поспіль. Вчора юні спортсмени не лише демонстрували досить хороші результати в спортивних змаганнях, але й корисно провели свій вільний час у русі: цікавій естафеті, стрибках через скакалку та стрибках у довжину з місця. Під час підрахунку результатів, яким займалися організатори, діти мали можливість ознайомитися та пограти у петанк, бадмінтон і фрізбі.

Переможці та призери отримали грамоти та подарунки, а всі учасники заходу отримали солодощі від громадської організації “Громадський рух “Мій двір”, масу позитивних емоцій, радості і змогли хоч на трішки відволіктись та зануритися у вир спортивної боротьби.

Орагнізатори вже планують провести “Олімпійське літо – 2023”.

Нагору