Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Герой спочине на батьківщині

Щоразу сумно приймати у Калуші наших загиблих бійців. Завтрашній день теж наповниться смутком, бо міщани зустрічатимуть свого загиблого Героя.

Розповідає Інформатор, покликаючись на калуського міського голову Андрія Найду.

Тіло калушанина Михайла Лещенка привезуть 15 вересня. Його життя обірвалось 3 дні тому в ході мужньої боротьби проти російської нечисті.

“Два місяці Герой мужньо виборював свободу та незалежність нашої держави у боротьбі з ворогом. Це важка, непоправна втрата для усієї нашої громади. Адже тільки справжні патріоти, для кого Україна понад усе, не замислюючись, не думаючи про себе, стають на захист рідної землі, своєї нації! Щирі співчуття родині Героя, друзям та побратимам! Вічна, світла пам’ять, глибока шана та безмежна вдячність захисникові!”, — висловився міський голова.

Завтра відбудеться зустріч нашого бійця. Траурна корона вирушить з Калуської центральної районної лікарні у Підгірках і вирушить до міста о 10:30. Маршрут пролягатиме вулицями: Івано-Франківська — Бандери — Грушевського — Винниченка — проспект Лесі Українки — бульвар Незалежності, а о 11:00 прибуде до ПК “Мінерал”.

Парастас проведуть о 17:00, а чин похорону розпочнеться 16 вересня об 11:00. Відправа буде у Соборі Святих Землі Української УПЦ. Відтак Михайло Лещенко посяде заслужене місце на Алеї Слави міського кладовища.

Слава Героям!

Нагору