Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Комедія про емігрантів: Ігор та Любов Липовські презентують виставу “Євроваліза”

Про що дійство? Чому саме зараз варто говорити про проблему еміграції? Хто зіграє головні ролі і коли вистава?

Дізнавався Інформатор.

Молодіжний аматорський театр “ЛюбАрт” презентує прем‘єрну виставу “Євроваліза”. Написали сценарій Ігор та Любов Липовські. У головних ролях – Юрій Чоловський, Фініст Хуго та Настя Паламарчук, а звукорежисер – Роман Скрипак.

Прем‘єра відбудеться 24 вересня у Палаці культури “Мінерал”.

Ексклюзивно для Інформатор Любов Липовська розповіла деталі дійства. За сюжетом у аєропорту Шопена, що в Варшаві, зустрічаються емігранти. Вони протягом усієї вистави знаходяться у незнанні, що всі вони з однієї країни – з України. І, коли ця інформація стає для них доступною, все змінюється. Також по секрету Союзянка нам розповіла, що в виставі є лінія кохання.

Ідея такої постановки виникла на злобу дня. Адже питання еміграції за останні 6 місяців стало одним з найскладніших в нашій країні. Тисячі українців вже покинули Батьківщину і нема впевненості, що повернуться.

“У виставі є така фраза, що ми (українці) були експортерами природних ресурсів, а тепер самі пішли по цьому трубопроводі”, – розповіла Любов Липовська.

Проте ця вистава точно не буде сумною, адже вибраний жанр сценаристами – комедія. Тож з нетерпінням очікуємо прем‘єри і нагоди посміятися з самих себе.

Вхід на виставу буде за донат на ЗСУ. Початок о 18:00.

Анна Сірик

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору