Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Чули? Вийшов новий сезон Вінкс від Нетфлікс?” | Рецензія

Серіал “Доля: Сага Вінкс” полонив душі дівчат по всьому світу, які у дитинстві фанатіли від однойменного мультфільму. “Вінкс” – це ціла епоха переконань, образів, ідеалів та моди. Проте серіал, на відміну від мульту, має набагато темніший сюжет. Що нового ми побачимо у 2 сезоні?

Дізнавався Інформатор.

Першою новиною сезону стала поява Флори. А це означає, що команда фей нарешті у повному зборі! Флора – фея природи і в неї перевтілилась акторка Пауліна Чаус. Вона схожа зовнішньо на першопочатковий персонаж і прекрасно перевтілилась у характер своєї героїні.

Цей сезон присвячений розкриттю таємниці “кровавих відьм” і походження Блум. Головна героїня стає все сильнішою і прагне дізнатись, хто її справжні батьки. Проте перш, ніж це вдасться, потрібно припинити вбивства фей відьмами. Можна сказати, що в цьому сезоні розпочинається війна двох світів. Проте не все так однозначно…

Окрім сюжетної лінії боротьби, в серіалі розвиваються любовні стосунки практично в усіх фей. Франшиза захоплює відвертістю і точно сподобається підліткам, адже там герої зіштовхуються з тими ж проблемами, що й всі сучасні діти. Звичайно, окрім, скажених “кровавих відьм”.

Досі дивує, що автори серіалу вирішили, що оригінальну Текну (фею технолій) замінили на Терру (фею рослин). Виходить, що і Флора і Терра займаються одним і тим же. І це викликає багато запитань, на які відповідей поки немає.

Особливим плюсом картини є те, що, як і будь-який проєкт Нетфлікс, Вінкс дуже естетичні і привабливі. Знімальній групі вдається передавати атмосферу подій і це змушує дивитися наступні серії.

Чи краща нова екранізація за старий-добрий мульт? Залишаю це питання відкритим.

Анна Сірик

Нагору