Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Google навчить хмарним технологіям 10 000 українських айтішників: як подати заявку?

Уже з 4 жовтня Google запускає програму “Розвивайте кар’єру з Google Cloud” для тих українців, які прагнуть здобути знання та практичні навички роботи з хмарними технологіями.

Детальніше розповідає Інформатор.

Програма створена для того, щоб сприяти швидкій цифровій трансформації України й інвестувати в її майбутнє внаслідок розширення можливостей працевлаштування для ІТ-фахівців.

“До кінця 2023 року ми хочемо навчити до 10 000 українців основ роботи з хмарними технологіями. Програма „Розвивайте кар’єру з Google Cloud“ допоможе ІТ-розробникам і студентам отримати практичні та потрібні навички, необхідні для розвитку кар’єри або пошуку нової роботи”, — діляться в  компанії Google.

Для кого курс:

  • ІТ-фахівців і розробників, які хочуть розвивати свої навички та кар’єру у сфері хмарних технологій.
  • Студентів ІТ-сфери, які закінчують навчання наступного року та потребують навичок роботи в хмарі для майбутнього працевлаштування.

Для ефективного навчання важливо мати базовий рівень англійської мови.

Що отримають учасники програми:

  • 60 днів безплатного доступу до всіх курсів на платформі Google Cloud Skills Boost — ідеального місця для навчання Google Cloud.
  • Можливість отримати практичний досвід світового рівня, здобувши бейджі навичок Google Cloud (Google Cloud skill badges). Бейджі навичок підтверджують наявність у спеціалістів знань і практичного досвіду роботи у хмарі, що допоможе в розвитку кар’єри у сфері хмарних технологій.
  • Індивідуальні напрями навчання, які можна обрати відповідно до ваших інтересів. Кожен напрям навчання містить колекції контенту, які поєднують онлайн курси за запитом і практичне навчання. Для початківців рекомендується навчальний курс “Ознайомлення та початок роботи з Google Cloud”, оскільки контент в ньому локалізований українською мовою.
  • Призи за три та більше отриманих бейджів навичок.
  • Доступ до експертів із хмарних технологій на сесіях запитань і відповідей.

Для реєстрації потрібно перейти за посиланням.

Навчання у програмі буде відбуватися за потоками. Перший потік стартує 4 жовтня.

Після завершення реєстрації ви отримаєте електронного листа з інструкцією щодо подальших дій, включно з інформацією про вебінари та сесії питань і відповідей з експертами з хмарних технологій.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору