Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Загинула начальниця юридичного управління “”Карпатнафтохіму” Марина Олареско

41-річна очільниця покинула наш світ у результаті нещасного випадку. Прощання відбудеться у Соборі “Всіх Святих Землі Української”.

Розповідає Інформатор з посиланням на соцмережі “Карпатнафтохім”.

15 вересня в результаті нещасного випадку пішла із життя у 41-річному віці начальник юридичного управління ТОВ “КАРПАТНАФТОХІМ” Марина Ігорівна Олареско.

Народилася вона в Одесі, де здобула вищу освіту за спеціальністю “Правознавство”. У 2017 році прийшла на роботу в ТОВ “КАРПАТНАФТОХІМ”, очоливши юридичне управління підприємства. Загалом юриспруденції Марина Ігорівна присвятила 18 років свого життя.

“Вона була дуже творчою людиною. Її захопленнями були шиття, в’язання та інше. Був в її житті період, коли вона писала вірші, які публікувалися. А ще вона захоплювалася ліпкою з полімерної глини та живописом, який відкрила для себе вже в Калуші. Марина Олареско покинула цей світ у той період, коли її допомоги та любові дуже потребують донька Вероніка, а також чоловік Сергій, з яким одружилися у березні цього року і який нині перебуває у лавах Збройних сил України. А її вже немає. Як болісно сприймати цю новину і як не хочеться в це вірити. Покинула нас людина, яка ще так багато хотіла зробити та досягти”, – йдеться у повідомленні.

Прощання відбудеться у панахидній кімнаті (2-й поверх) позаду Собору “Всіх Святих Землі Української”з 13:00 19 вересня 2022 року до 14:00  20 вересня 2022 року. Читання псалтиря розпочнеться о 17:00 19 вересня.

20 вересня о 14:30 похоронна процесія вирушить до Одеси.

Нагору