Інформатор Калуш

ТРЕШ

Калушанин вбив свою дівчину

Суд за вчинення злочину позбавив чоловіка волі на 12 років. Що сталося ?

Розповідає Інформатор з посиланням Калуський міськрайонний суд.

Обвинувачений познайомився з потерпілою через Інтернет і вони неодноразово бачились у неї вдома, де вони разом спільно проводили час. Згодом обвинувачений вкотре приїхав в гості до потерпілої, де вони удвох розпивали алкогольні напої, опісля потерпіла почала ображати його та непристойно висловлюватися щодо нього, а обвинувачений, будучи обуреним поведінкою потерпілої на грунті раптово виниклих неприязних стосунків, вирішив позбавити її життя.

Після  вбивства обвинувачений він вирішив таємно викрасти із приміщення спальні потерпілої ноутбук, мобільний телефон та інше майно і з місця вчинення злочинів втік. В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушень визнав частково, крадіжку речей потерпілої визнав, а з приводу умисного вбивства, то ствердив, що умислу на такі дії не мав, смерті потерпілої не бажав.

Суд вирішив призначити обвинуваченому покарання у виді позбавлення волі на строк 12 років та стягнути з нього 1 950 гривень відшкодування майнової шкоди та 500 000 гривень відшкодування моральної шкоди, завданих злочинами.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору