Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Наше кіно тепер остаточно європейське!

Державне агентство України з питань кіно стало членом престижної кіноспільноти “European Film Agency Directors Association” (EFAD).

Розповідає Інформатор з покликанням на офіційну сторінку асоціації.

Українська кіноструктура стала 36-м членом європейської організації. ЇЇ члени одноголосно погодились прийняти Держкіно як нового члена під час генеральної асамблеї 19 вересня 2022 року.

“Ми надзвичайно раді вітати нашого українського колегу в EFAD. Починаючи з Канн, ми не припиняємо тісного контакту, вивчаючи всі можливі засоби підтримки України та її кіноспільноти. Членство Держкіна матиме важливе значення для зміцнення зв’язків з європейськими кіноагенціями та встановлення спільної основи для міцнішої співпраці в майбутньому”, — поділився президент асоціації Луїс Шабі Ваз.

EFAD є голосом національних європейських кіноагентств, що об’єднує національні кіно- та аудіовізуальні агентства європейських країн. Серед членів EFAD: країни Європейського Союзу, а також Ісландія, Норвегія, Республіка Північна Македонія, Чорногорія, Сербія, Швейцарія та Великобританія, а відтепер — і Україна.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору