Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Інфоплейлист #0: Що це таке, і що з цим робити?

Інформатор Калуш запускає щотижневу рубрику “Інфоплейлист”, яка покликана ґрунтовно познайомити наших читачів, слухачів та глядачів з необ’ємним простором української та світової музики.

Кожен знаходить для себе музику по-своєму. Хтось вишукує раритетні платівки чи диски, хтось користується прогресивними сервісами прослуховування музики, а хтось просто качає mp3 з інтернету. Тим не менш, всі ми любимо музику, при чому музику геть різну, настільки, що для опису всіх жанрів бракуватиме цієї сторінки. Однак ми спробуємо, бо будемо дуже раді, якщо хтось долучиться до пізнавання музики і так само запалиться ним. Для цього ми підготували декілька підрозділів, аби щотижнево наповнювати їх рецензіями творів, які усім знайомі, про які взагалі ніхто не знає та чимось справді особливим.

  1. “Виняткове творіння”
    Підрозділ, у якому ми вникатимемо у красу, шарм та специфіку альбому, який Інформатор вважатиме найкращим на тижні, або зверне свою увагу до класики. Знаємо, що звучить вкрай суб’єктивно, проте не переживайте за якість матеріалу. Філософське значення текстів пісень та їхнє поєднання з музичним оформленням часто залишається поза увагою слухачів. Втім музика це не тільки про те, що включити на фон, а й про спектр мистецтв, який було вкладено у твір. І ми про це розповімо.
  2. “Звуки з темних глибин”
    Цей підрозділ присвячений музичним полотнам, які ми викопуємо з таких темних місць, що часто туди не потрапляє сонце. Однак не думайте, що мова йде виключно про нестерпний набір звуків та шипучо-тяжкий метал — все набагато цікавіше. Оскільки нові альбоми/сингли/компіляції виходять щохвилини (просто вдумайтесь!), то далеко не все опиняється в полі зору мас, часто — цілком незаслужено. Ми прагнемо це виправити.
  3. “Всякого потрошку”
    Підрозділ, у якому можна буде просто відпочити і насолодитись вибраними синглами, які полюбились Інформатору. Тут вас очікує як концептуальні підбірки, так і розкидані “ягідки” музичної індустрії. Це прослуховування стане гарним завершенням дня, незалежно від віку, статі та культури. Українська музика з’являтиметься тут найчастіше, бо наші творці дуже люблять дарувати свої шедеври (і не дуже) маленькими порціями.

Інформатор сподівається, що нова рубрика торкнеться вашого серця. Перший випуск вийде незабаром.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору