Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Скільки коштує свинина у Калуші?

Щиро сподіваємося, що цієї осені нас усіх чекає хороша погода. Щонайменше, було б непогано, якби “бабине літо” не оминуло Калущину. Тоді можна було б зібратися з друзями чи родичами, взяти мангал, намаринувати м’яса і провести останнє тепло. Найпопулярнішим та, мабуть, найлегшим у приготуванні м’ясом є свинина.

Тому Інформатор пройшовся містом і занотував, які ціни на неї у Калуші сьогодні.

Наприклад у “Гостинному домі” на Дзвонарській кілограм свинини (різні її частини) коливається в ціні від 159 грн до 225 грн. Також свинне сало можна купити за 98,50 грн.

У м’ясні мережі “ІКО” (Іванковецькі ковбаси) ціни вказані за 100 грамів продукції, проте завдяки не хитрим математичним розкрахункам, ми дізналися що свинину тут можна придбати від 138,5 грн до 190 грн/кг. Сало тут трошки дорожче — 131,50 грн. 

Супермаркет “Сільпо” пропонує свинину також пограмово. Ціни тут коливаються від 160 до 209 грн/кг. Свинина нарізана й відразу розфасована у зручні контейнери. Можна знайти й трошки дешевші пропозиції — акційні товари в межах 160 грн/кг. Але загалом тут асортимент невеликий.

Доволі різноманітніший асортимент у супермаркеті “TORBA”. Наприклад свинний шпондер тут можна всього за 142 грн/кг, а свинину в залежності від вирізки від 136 грн до 188 грн/кг.

На Центральному базарі у павільйоні ціни коливаються від 150 до 190 грн/кг в залежності, яку частину свинки ви собі обираєте.

Обирайте, купуйте і смакуйте.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Остап Микитюк

Нагору