Калуш До сайту

А ми мріємо про…

Сьогодні, 25 вересня, весь світ відзначає Всесвітній день мрії. А чи мрієте ви? Ми от мріємо.

Людям властиво мріяти. Мрії — невід’ємна частина нашого буденного життя, що дає нам стимул для розвитку, піднімає моральний дух та дає сил на нові звершення. Мрії часто здаються недосяжними, абстрактними, невловимими, але їхня наявність робить нас людьми у широкому сенсі цього слова.

“Що робить нас людьми? Що робить нас схожими? Справа в тому, що ми всі маємо мрії, цілі та прагнення до кращого. Проблема в тому, що багато бар’єрів стоять на шляху здійснення наших мрій. Щороку Всесвітній день мрії надихає, дає змогу та запалює громадян світу вставати та відстоювати те, чого вони справді бажають і заслуговують! Не лише для себе, а й для своїх сімей, спільнот, бізнесу та світу”, — говориться у зверненні на офіційному сайті свята.

Як вже було сказано, людям властиво мріями. Колектив Інформатора Калуш теж вважає себе людьми і мрійниками:

“Мої мрії мають властивість трансформуватися з часом. Окрім того, я в якийсь момент почав їх розмежовувати на матеріальні й нематеріальні. Якщо говорити про матеріальну мрію — то хочеться дійти до рівня достатку в якому мені буде комфортно, хочеться облаштувати свій дім, покращити характеристики авто. А думаючи про нематеріальне — найперше, хочеться перемоги України у цій війні й щоб росія зникла з лиця землі як держава, а путін не пішов стопами гітлера й вчинив самогубство, а був засуджений трибуналом в Гаазі й відповів за всі звірства. Чим швидше це станеться, тим швидше ми відбудуємо нашу країну (а там уже й омріяний достаток не за горами). А ще хотілося б сісти з друзями в авто і поїхати в мандрівку Україною й побачити нарешті Український Крим. Я там ніколи не був, але давно вже мрію про це”, — поділився Остап Микитюк.

“Мрія – досить складне поняття. Кілька років тому я плутала мрію з бажаннями і цілями. Мрія – це тяжко досяжне, глобальне і дуже-дуже бажане. Я думаю, що сьогодні моя ціль та головне бажання збігається з цілями та бажаннями усіх українців – перемогти у цій війні. Проте цього недостатньо для справжньої мрії. Перемога це перший крок до розвитку нашої країни. Моя справжня мрія – жити в Україні, яка самостійна, багата, впливова, піклується про своїх громадян, має високий рівень освіти та технологій і, звичайно, небезпечна для інших країн. Тільки сила і військова міць дасть можливість моїй Батьківщині стати найкращою країною у світі”, — розповіла Анна Сірик.

“В час війни мої мрії поставились на паузу і я просто хочу якнайшвидшої нашої перемоги у цій війні. Цим усе сказано. Звісно, я продовжую рухатись вперед, активно розвиватись, працювати і просто жити. Але понад усе — я хотів би це робити в Україні під мирним небом”, — додав Олег Вітковський.

“Моя мрія просто, приземлена та незмінна — я хочу долучитись до музичної індустрії у будь-якому вигляді (хіба окрім помічника помічника помічника звукотехніка). Усіма силами, які лишаються в мене після роботи, я стараюсь наблизити реалізацію цієї мрії. На мою думку, мрія повинна бути хоча б трохи абстрактною, аби людина, що мріє, не позбуватись відчуття руху до її здійснення, що чудово працює як стимул жити. У такому вигляді перемога України — не мрія для мене, а видима мета, задля досягнення якої ми всі стараємось”, — не лишився осторонь Остап Лагойда.

Мрійте, і нехай мрії ведуть вас.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.