Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Топ-5 пропозицій оренди житла в Калуші

Давно хочете з‘їхати від батьків? Переїхали у наше місто і підшукуєте гарний варіант? Готові до самостійного життя? Якщо так, то вам точно буде корисна ця стаття.

Інформатор підібрав для вас різноманітні варіанти оренди.

“Щось на королівській”: у Калуші пропонують зняти 2-кімнатну квартиру за 12 тисяч гривень. Це один із найдорожчих варіантів у нашому місті, але й вишуканих.

Квартира знаходиться в новобудові на проспекті Лесі Українки. Власник запевняє, що є всі зручності, індивідуальне опалення, 2 лоджії та велика гардеробна. Здається на термін від 6 місяців, але, на жаль, тваринок брати туди не можна.

У цій оселі є плазма, сучасний душ, холодильник, плита, духовка, мікрохвильовка.

Квартира виглядає вишукано у класичному стилі й затишно.

Загальна площа — 75 метрів квадратних і знаходиться на 7-му поверху.

Впевнений середняк: ця 2-кімнатна квартира здається за 9 тисяч гривень. Вона знаходиться на вулиці Драгоманова, на 8-му поверсі. Загальна площа – 50 метрів квадратних.

Квартира дуже сучасна і жити в ній має бути приємно.

У цій оселі є індивідуальне опалення, холодильник, кухонна плитка, пральна машина, мікрохвильовка, інтернет та телевізор.

Особливістю цього варіанту – є панорамні вікна.

Дешево і сердито: 2-кімнатна квартира здається за 3 000 гривень. Загальна площа – 60 метрів квадратних. Оселя знаходиться на вулиці Богдана Хмельницького, 1 (біля Політехнічного коледжу).

Є індивідуальне опалення, підігрів підлоги, кондиціонер, вайфай, 2 телевізора, холодильник, пральна машинка та мікрохвильовка.

Квартира на фотокартках виглядає, як дуже нова та не обжита. Трішки затишку і вона стане ідеальною за таку ціну!

Студентський крінж: Ми знайшли найдивніший варіант комфортного житла – оренда ліжка за 100 гривень.

На 2 поверсі будинку здаються ліжка в 2-х прохідних кімнатах. Можна користуватися мікрохвильовкою та чайником. Кухня, душ та санвузол у спільному користуванні. “Це не квартира, тому умови тільки дорослі”, – написав власник койко-місць.

Умови дійсно занадто “дорослі” для дітей. Підійде більше, як економний варіант для відряджень.

підселення,оренда місце ліжко 100 грн. - долгосрочная аренда комнат калуш

Переспав і бувай! Подобова оренда в Калуші дуже розвинута, тому варіантів чимало. Один з них – цей. Квартира виглядає неймовірно і коштує 500 гривень за добу.

Тут 1 кімната і загальна площа становить 25 метрів квадратних. У оселі є кондиціонер, холодильник, міні-бар, телебачення, інтернет, гаряча вода та посуд.

Ще 50 гривень згори доведеться заплатити, якщо ви хочете орендувати цю квартиру у святкові або вихідні дні. Такі умови власника.

Анна Сірик

Нагору