Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Загинула наша Квітка

Сьогодні пройде прощання з українською захисницею Мар’яною “Квіткою” Тряско.

Повідомляє Інформатор з покликанням на Долинську міську раду.

Траурний кортеж з тілом героїні виїде об 11:30 на адміністративній межі громади біля Раківських гір та рухатиметься маршрутом: стара Долина – вздовж озера і до світлофора – вулиця Грушевського — проспект Незалежності (попри адмінбудинок) – вулиця Обліски – Новоселиця – Новичка – Тростянець. Приїзд до пункту призначення орієнтовно о 13:00. Про чин похорону повідомлять додатково.

Мар’яна останні 14 років проживала в Італії, але після початку повномасштабної війни вона приїхала захищати батьківщину як медик.

“Пригадую нашу першу зустріч. Така весела і усміхнена. Така щира і добра. З посмішкою розповідала про те, як в окопах живуть наші Захисники, як укриваються від дощу, що їдять і п’ють, де зберігають харчі. Куди ховаються під час обстрілів. Розповідала багато і багато посміхалась. Так, ніби їй зовсім не страшно. Побратими нею дуже пишалися. Вона завжди переймалась їх самопочуттям, вчасно надавала потрібну допомогу, вміла підбадьорити і розрадити у потрібну хвилину”, — поділилась подруга Оксана Сливчук.

Співчуваємо рідним і сумуємо разом з ними.

Слава Героям!

Нагору