Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуш попрощався з загиблим військовим Іваном Кулибаничем

Він добровільно пішов захищати Україну, одружився під час війни і йому на автівку донатило все місто. Він хотів битися за незалежність до останнього, проте 26 вересня ворог забрав його життя. Вчора сім‘я та калуська громада провели Героя в останній шлях.

Розповідає Інформатор з посиланням на Калуську міськраду.

Іван Кулибанич родом із села Копанки, Калуського району. Він пішов добровольцем на війну і 3-го березня вступив до лав Збройних сил України.

Військовий служив старшим механіком відділення технічного обслуговування автомобільної техніки.

Доньки Героя Тетяна Студена та Ольга Кулибанич в липні збирали кошти на автівку для батька і їм це вдалось. Транспорт був доставлений до цього відділення.

На початку війни чоловік воював з армією РФ на Житомирщині. Тоді Герой двічі дивом урятувався від смерті. Іван також брав участь у боях за Київщину. А згодом разом із побратимами вирушив захищати Україну на сході.

Іван Кулибанич загинув 26 вересня через детонацію вибухового пристрою поблизу села Яковлівка Донецької області. Військовослужбовцю було 55 років.

28 вересня пізно ввечері Калуш зустрів тіло загиблого і віддав йому шану. Вчора, 29 вересня, його поховали в селі Копанки. Попрощатися з Героєм прийшло чимало людей.

Висловлюємо співчуття родині та близьким загиблого. Вічна пам‘ять !

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору