Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Професор з Калуша став “Заслуженим працівником освіти України”

Москаленко Юрій Михайлович отримав державну нагороду від Президента України.

Розповідає Інформатор з посиланням на Указ Президента України 676/2022.

Москаленко Юрій Михайлович отримав нагороду за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм.

Москаленко Юрій Михайлович – зараз директор Івано-Франківського коледжу ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника”, кандидат філософських наук доцент кафедри філософії та соціології філософського факультету, заступник головного редактора журналу “Гірська школа Українських Карпат”.

Народився Юрій Михайлович 22 грудня 1950 року та певний час жив у Калуші. Закінчив історичний факультет Івано-Франківського державного педагогічного інституту імені Василя Стефаника (1972 р.), спеціальність “Історія”. Навчався в аспірантурі в Київському інституті політології та соціології управління. Тема кандидатської дисертації: “Зростання гуманістичного потенціалу суспільства як фактор прискорення” (1991 р.).

Зараз викладає студентам такі курси “Вступ до спеціальності” та “Історія філософії”.

Нагору