Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Хей! Поверни мої повідомлення! | Лайфхаки як повернути втрачену переписку у Viber

Хоча зараз Viber не є найпопулярнішим месенджером серед молоді, проте у людей 25+ він досі є фактично на усіх ґаджетах. Інколи буває “зіскочила рука”, або людина купила собі новий смартфон або стався якийсь збій системи й усе… ваші чати зникли. А там могли бути й важливі листування з друзями чи колегами, фото та корисні контакти. Що робити, запитаєте ви?

Найперше не панікувати. Інформатор усе пояснить.

Є щонайменше два способи:

  • Найпростіший і найзручніший спосіб, це ведення резервної копії чатів. Єдиною умовою є те, що резервування має бути включене заздалегідь. Для відновлення відкриваємо Додатково – Параметри – Обліковий запис – Резервна копія viber та натискаємо на кнопку ВідновитиВідновити зараз.

Або ж:

Якщо ж створення резервної копії не було заздалегідь включено, то є ще одна можливість відновлення віддалених повідомлень і чатів. Ви можете встановити спеціальний додаток Backup Text for Viber, який і призначений для цих цілей.

У програмі потрібно вибрати File type та Export to SD Card. Після цього на ваш смартфон має завантажитись копія повідомлень Viber. Щоправда, останній спосіб працює не у всіх користувачів, тому залишається сподіватися на те, що вам пощастить.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору