Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуські психологи розпочинають роботу

Цього тижня калушани і гості міста зможуть полікувати своє ментальне здоров’я, відвідавши зразу два психологічні заходи.

Розповідає Інформатор, покликаючись на Спільноту психологів Калуша.

Вже завтра, 5 жовтня, калуські психологині проведуть психологічний тренінг на тему: “Як подружитися зі своїми емоціями?” для усіх охочих. Підняті питання — широкі та грунтовні, тож обов’язково зацікавлять присутніх. На заході гості дізнаються:

  • Що важливо знати про емоції;
  • Як емоції формуються;
  • Якими бувають емоції тощо.

Лекторками тренінгу виступлять психологині “Спільноти”: Тетяна Щербінська та Христина Бідонько.

“Як ви себе почуваєте? Що ви просто зараз відчуваєте? Я часто задаю подібні питання людям. І з цього я роблю висновок, що говорити про емоції важливо. Людям часто важко відповісти на, здавалось би, прості запитання. Ось так і живемо: постійно піддаємося стресу, але не можемо окреслити те, що відчуваємо, і продовжуємо страждати через це. Усвідомлення своїх емоцій — це 1-й крок до гармонійного життя з самим собою”, — поділилась з нами пані Христина.

Тренінг відбудеться о 17:00 у “Хабі 93” за адресою вул. Грушевського, 93.

Вхід — вільний. Організаторки будуть раді бачити ВПО серед гостей.

Також психологиня Оксана Кулик проводить набір у терапевтичні групи “Місце опори” для тих, хто не може впоратись із власними емоціями і потребує допомоги. Зустрічі відбуватимуть двічі на місяць щочетверга.

Зареєструватись можна за номером телефону: +38 095 002 54 85, або в direct інстаграм-сторінки “Спільноти психологів Калуша”.

Нагадуємо, що проєкт “Ментальне здоров’я для всіх” розпочався цього понеділка, і один захід із серії психологічних активностей вже відбувся.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору