Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Посвідчення водія онлайн — як тобі таке, Ілон Маск?

Через вторгнення росії в Україну, в цілях безпеки, багато класних діджитал апґрейдів довелося поставити на паузу. Але Україна не з тих, хто здається, тому деякі речі повертаються. І дуже вчасно.

Розповідає Інформатор посилаючись на bit.ua

Від сьогодні, 5 жовтня, знову можна замовляти обмін та/або відновлення посвідчення водія через Електронний кабінет водія. Наразі, цю онлайн-послугу, як повідомили у пресслужбі Головного сервісного центру МВС, перезапускають у безпечному форматі.

Як обміняти або відновити посвідчення водія:

  • Авторизуйтеся в Електронному кабінеті водія, обравши зручний спосіб – за допомогою електронного підпису, BankID або Дія.Підпису;
  • У меню послуг оберіть пункт “Електронні послуги” та вибрати “Відновлення та обмін посвідчення водія”;
  • Заповніть усі обов’язкові поля;
  • Сплатіть за послугу;
  • Отримайте готове посвідчення особисто у зручному сервісному центрі МВС, на поштовому відділенні Укрпошти або через кур’єра.

Вартість послуги – 254 грн за бланк, 26 грн за адмінпослуги сервісного центру МВС та 294 грн за логістичні витрати, може бути комісія банку.

Тривалість надання послуги – до 10 днів.

Щойно ви оформите заявку на обмін або відновлення посвідчення, старий документ зникне з Електронного кабінету водія та застосунку Дія і з’явиться після особистого отримання документу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору