Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Крила підтримки” говорили з підлітками про проблеми й дивилися українське кіно

Підлітки — дуже чутлива й непередбачувана категорія людей. Кожен молодий хлопець чи дівчинка проходять цей вік по-своєму. Але в будь-якому випадку підтримка повинна бути не нав’язлива, оскільки вона може викликати бунт або й зовсім несприйняття. Як дорослим, так і підліткам потрібно знаходити баланс. Саме про це була вчорашня подія у “Крилах підтримки”.

Ділиться Інформатор.

5 жовтня, у приміщенні БФ “Крил підтримки” за адресою вул. Винниченка, 3, відбулася зустріч з психологинею Тетяною Щербінською на тему “Я і моє тіло”. Зустріч була організована для підлітків віком 14-17 років та їхніх батьків.

“Ми досліджували своє тіло. Говорили про те, які особливості у них є. Говорили про підлітковий вік, чим він особливий і характерний. Писали на фліпчарті усе, що з ними відбувається. А я це просто фіксувала. І потім ми говорили про те, як їм з цим живеться і чи правда це має до них відношення. Вони мають цікавість до себе. Вони не всі розуміють які вони. Ми з цим працювали”, — поділилася Тетяна Щербінська опісля зустрічі з підлітками.

Враженнями від зустрічі поділилися і юні учасники:

“Мені сподобалося. Я дізналася про себе багато нового, як мене бачать інші люди. Дізналась про те, які зміни відбуваються у дітей мого віку”, —  поділилася Вікторія.

“А мені сподобалось спілкуватися з новими людьми. Розширити коло спілкування, вийти з зони комфорту. І ще, так само як Віці, мені сподобалося, що я дізнався про себе щось нове”, — додав Остап.

“Все дуже добре. Було дуже цікаво. Обов’язково прийду на таку зустріч знову. Рекомендую”, — підрезюмувала юна учасниця зустрічі Софія.

Опісля для дітей та їхніх батьків відбувся спеціальний показ та обговорення українського підліткового фільму “Стоп-земля” молодої режисерки Катерини Горностай.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Остап Микитюк

Нагору