Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Українські кіберспортсмени зіграли в нічию

Вчора розпочався міжнародний турнір з “Dota 2”. Сьогодні українська команда “NaVi” показала на що здатна у грі проти європейських асів.

Розповідає Інформатор.

Другий етап кіберзмагання стане останнім кроком перед основним етапом “The Interantional 2022”. Результати цих кваліфікаційних матчів розподілять команди у турнірній сітці. Часто цей момент ставав вирішальним у минулі роки. Так, сьогодні “NaVi” боролись за своє право знаходитись у верхній сітці з не менш відомим європейським колективом “Team Secret” (TS). Результат: 1:1. Обидві команди показали вправну гру та переконали, зло ігри на цьогорічному турнірі будуть цікавими.

Перший раунд розпочався з неочікуваною динамічністю зі сторони NaVi. Вони і у попередніх матчах грали активно, пробиваючи оборону супротивників, але цього разу вони перевершили себе. Вже до 10-ї хвилини українська команда вільно пересувалась картою, повністю контролюючи її, з рахунком 10:2. Чудова командна гра додавала впевненості нашим гравцям та дозволяла прудко реагувати на дії суперників та завдавати блискавичних ударів у відповідь. Але, попри очевидну домінацію, NaVi не спішили завершувати гру та залишались виваженими. Вже коли у TS не залишалось шансів, NaVi філігранно припинили страждання європейців на 33-й хвилині з рахунком 41:10.

У другому матчі TS почали грати більше обережно і злагоджено. Їхня комбінація героїв дозволяла тримати під контролем окремі ділянки карти та вигравати як поодинокі, так і масові сутички. При цьому гра залишалась рівною, NaVi зберігали самоконтроль і грали акуратно. Однак попередня перемога дещо розслабила українських гравців, і вони зробили кілька помилок, невдало наступавши у своєму агресивному стилі. Врешті перевага, яку європейці накопичували протягом усієї гри, досягла вершини, тож TS завдали останнього, нищівного удару і виграли поєдинок на 53-й хвилині з рахунком 51:30.

Обидві команди поки залишаються у верхній сітці на таблиці фінальних кваліфікаційних матчів. Ми продовжимо слідкувати за перипетіями “The International 2022” та розповідати вам про найцікавіші моменти турніру.

Нагадуємо, що подивитись ігри можна на офіційному сайті Navi.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору