Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Програли битву, але не війну | Дебют “Легіону” в Чемпіонаті України

Робота над помилками була проведена, але поки бракує досвіду.

 Розповідь Інформатор.

Після довгих місяців перерви на лід Калуської арени знову вийшли хокеїсти. Проте, вперше в історії хокею в нашому місті відбувається Чемпіонат України з хокею. Окрім цього, калуш прихистив херсонський “Дніпро”. Саме проти нього “Легіон” і дебютував у домашньому поєдинку. У першому матч калуські хокеїсти впевнено повели в рахунку, але, на жаль, поступились з рахунком 4:7

Другий матч теж відбувався у Калуші, але номінальними господарями виступали херсонці. Обидві команди провели роботу над помилками. Хоча “Легіон” знову відкрив рахунок, але “Дніпро” не дав можливості збільшувати відрив і до кінця першого періоду зрівняв рахунок. Варто віддати належне гравцям “Легіону”, які вже не повторювали помилок першого матчу. Проте для перемоги цього виявилося недостатньо.

Після перерви калушани пропустили дві шайби трохи більше ніж за хвилину, але змогли стабілізувати гру і не пропустити ще. Перед останнім періодом почалася тривога і гравці повернулись на лід лише через 80 хвилин, щоб дограти матч. В третьому періоді ситуація на табло не змінилась і “Легіон” вдруге поступився, але цього разу з рахунком 3:1.

Найкращі моменти другого матчу:

Варто зазначити, що у першому матчі херсонці значно переважали наших хокеїстів за статистикою ударів і набагато менше порушували, а у другому матчі “легіонівці” скоротили відставання. 

Таким чином “Легіон” посів останнє місце в турнірній таблиці, а наступна гра буде 15 жовтня проти київського “Сокола”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору