Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Він мріяв про вільну та незалежну Україну…”: на війні загинув болехівчанин Роман Риндзак

Зустрічати тіло військового будуть 11 жовтня. Болехів знову у жалобі…

Розповідає Інформатор з посиланням на Болехівську міськраду.

Сьогодні офіційно стало відомо, що 8 жовтня, захищаючи Україну від ворога, у бою за незалежність рідної країни в населеному пункті Берестове Бахмутського району Донецької області загинув болехівчанин Риндзак Роман Богданович. Під час артилерійського обстрілу, хлопець отримав поранення несумісні з життям. Захиснику було 24 роки.

“Роман, як і багато інших його побратимів, мріяв про вільну незалежну Україну, будував плани на майбутнє, але не судилося їм здійснитись, бо поклав своє молоде життя за незалежність та свободу нашої держави. Він з перших днів війни служив правдою та волею за нашу Україну, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця.

Російський агресор забрав люблячого сина у матері та брата у молодших сестер, в громади – відважного захисника…
Важко сприймати смерть наших захисників… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо.
Низько схиляємо голови в пошані перед відважністю, стійкістю та патріотизмом нашого Героя й висловлюємо глибоке співчуття рідним воїна від усіх мешканців громади”, – Болехівська міськрада.

Прибуття похоронного кортежу з тілом загиблого воїна-Героя очікується завтра, 11 жовтня. Про годину прибуття та церемонію поховання буде повідомлено додатково.

Висловлюємо співчуття сім‘ї загиблого. Вічна пам’ять Герою!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору