Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Зима і 16 градусів у квартирах — Денис Шмигаль

Прем‘єр-міністр України під час своєї промови “потішив” новиною про мінімальну та середню температуру в домівках цієї зими. Схоже настав час шукати шерстяні носки!

Розповідає Інформатор з посиланням на заяву Дениса Шмигаля.

“Після увімкнення опалення ми закликаємо заощадливо використовувати газ і вугілля. Так, це означатиме зменшення температури в квартирах. Мінімально допустиме значення цієї зими буде 16 градусів, а середнє — 18 градусів. Це необхідність і це наш внесок у перемогу. Адже від кожного з нас залежить, як ми пройдемо цю зиму”, – заявив Денис Шмигаль.

Щодо тарифів – можемо бути спокійні. Вони не підвищуються ні на газ, ні на опалення, ані на електроенергію. Субсидії залишаються і будуть виплачуватися в повному обсязі всім родинам, які дійсно цього сьогодні потребують.

“Важливо розуміти, що російські терористи будуть намагатися використовувати холод як свою зброю. У їхній хворій уяві українці, які сидять декілька годин без світла, — це і є перемога. Вони думають, що так змусять нас капітулювати. Цього не буде. Все, що вони зруйнували, ми відновимо“, – запевняє очільник уряду.

Очільник також наголосив, що українці мають економити електроенергію з 17:00 до 22:00. Це допомагає розподілити “світло” по всій Україні, щоб нікому не бракувало.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору