Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Українська боротьба на сцені” — урочистості в Концертному залі

Минає День захисників і захисниць України, який для Калуша виявився мирним і спокійним, тож урочисті заходи вдалось провести.

Розповідає Інформатор.

Проте багато калушан особливо сьогодні відчували відголоски війни, будучи присутніми у Концертному залі, бо саме сьогодні він був наповнений гордістю, смутком, болем, люттю і вірою.

Розпочалось все з привітань від міського голови Андрія Найди, який висловив подяку нашим захисникам за їхню боротьбу, згадав минулих і сучасних українських вояків. Відтак було вручено почесні нагороди військовим, громадським діячам, комунальним керівникам. Багато відзнак отримали військові посмертно — весь зал стояв на ногах, плакав, підтримував один одного, а оплески не припинялись.

Після цих кількох хвилин, що наповнили серця журбою, на сцену вийшов театр “Прем’єра” зі своєю постановкою “Нас весна не там зустріла”. Акторам вдалось сильно вжитись у ролі, неймовірно передати емоції та почуття персонажів. Усе це, в суміші з трагічним сюжетом про закоханих на війні, викликало захват у загалу, навіть у присутніх очевидців тих подій. Картина підняла тему сили волі українців, материнської любові та боротьби, які для нас зараз вкрай актуальні.

Сьогодні наших захисників та захисниць привітали та піднесли, чого вони заслуговують щоденно. Віддамо шану тим, хто береже нашу батьківщину від лютих загарбників та стоїть на сторожі нашої свободи.

Слава Героям!

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору