Інформатор Калуш

ТРЕШ

Крінж по-прикарпатськи: проросійську франківчанку відрахували з університету

Дівчина заявила в прямому етері, що росія виграє війну і вона має російський паспорт. За це дирекція Івано-Франківського університету відрахувала її, а люди з усієї області засудили.

Розповідає Інформатор.

14 жовтня у соцмережах почав ширитися запис прямого етеру з тіктоку, в якому нетвереза дівчина заявила про свою політичну позицію.

“Я реаліст. Я розумію, що, якщо путін захоче бути тут, то він буде тут. Я не думаю, що Україна переможе. росія… у них більша армія, у них більше людей. росія переможе. Слава богу, що в мене є паспорт російський. У мене мама росіянка, батько росіянин, дідо росіянин. У мене паспорт український, але я в будь-який момент можу змінити його на російський”, – заявила дівчина у відео.

У франківських соцмережах відео швидко розлетілось і люди почали масово засуджувати дівчину. На ранок героїня випустила відео з вибаченнями: “Доброго ранку, я б хотіла вибачитися за той інцидент, який стався вчора в моєму тіктоці, перед усім українським народом і усіма людьми, що побачили це відео. Ситуація вийшла негарна, я це розумію. Від початку війни я усіма руками “За” Україну. Я донатила й Лачену, й Притулі. Ситуація вийшла не гарна, ми обговорювали одну блогерку і моє відео скоротили, але вже як є. Я прошу вибачення”.

Проте вибачення не допомогло. Відео набирало переглядів і навіть університет дівчини зреагував на ситуацію. Діану Гордій відрахували з навчання. Продовжуємо слідкувати за історією.

Відео взяті з соцмереж.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору