Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Злови мене, якщо зможеш: у Долині пройде майстер-клас з виготовлення Ловців Снів

Цьому аксесуару вже майже сотня років. Ловець снів з’явився у деяких індіанських племенах як амулет ще на початку 1960-х. Люди вірили, що при правильному плетінні, він може утримувати нічні жахіття, пропускаючи тільки хороші сни. Якщо подумати, то зараз це актуально й для нашої ситуації. Бігти шукати за всі гроші світу такий оберіг не обов’язково. Його насправді досить легко зробити й самому. 

Як і де це можна буде зробити незабаром — розповідає Інформатор.

Наразі пощастило долинянам та гостям цього прекрасного міста. Уже  у цей вівторок, 18 жовтня, о 15:00 Долинська ЦПБ, за адресою проспект Незалежності, 19 А, запрошує на майстер-клас із виготовлення ловця снів.

“Кожен з нас може вірити в захисну силу ловця снів або ж ні. Але сьогодні, коли ми переживаємо жахіття війни, коли заснувши на короткий час, діти прокидаються, плачучи від вкотре пережитого у сні, коли дорослі від стресу не можуть позбутися нічних жахіть — цей аксесуар зовсім не буде зайвим. Особливо, якщо ви зробите його власними руками!”, — ділиться думками про майбутню подію директорка Долинської бібліотеки Надія Кушнірчук.

Попередній запис за телефоном: (066) 561 49 44

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Остап Микитюк

Нагору