Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Корм по-калуськи: в місті запрацювало нове виробництво

Тепер у Калуші виготовляють корм для домашніх улюбленців. Компанії вибирають наше місто, бо тут є багато можливостей для ведення бізнесу.

Розповідає Інформатор з посиланням на Калуську міськраду.

У Калуській громаді у вересні запрацювало інноваційне українське виробництво з виготовлення товарів для домашніх улюбленців групи компаній Suziria Group Company. Виробництво в нашому місті – друге. Перше знаходиться в Харкові й продовжує діяти сьогодні в обмежених безпекою умовах.

29 липня було запущено в тестовому режимі цех виготовлення ласощів для гризунів і птахів, а у вересні розпочато роботу виробництва зернових кормів.

За 4 місяці роботи команда побудувала все практично “з нуля”. Для виготовлення ласощів та кормів для домашніх улюбленців було придбано нове сучасне обладнання”, – коментує Поліна Кошарна, співвласниця і голова наглядової ради компанії.

Станом на кінець вересня на підприємстві працювало 22 людини, де практично всі – місцеві жителі, які пройшли навчання в експертів з Харкова.

Передбачається, що виробництво може надати 45 робочих місць і з часом ця кількість, як і саме виробництво, буде збільшуватися.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору