Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Юлія Луцька з Боднарова стала “срібною” скороходкою

Спортсменка стала срібною призеркою серед юніорок на Чемпіонаті України . Вона подолала 10 кілометрів за 51 хвилину та 40 секунд.

Інформатор вітає з новим досягненням і розповідає про змагання.

В Івано-Франківську на сертифікованій трасі WA відбувся чемпіонат України зі спортивної ходьби серед дорослих та спортсменів різних вікових груп, в рамках якого також було проведено ХХVI Кубок “Вечірній Івано-Франківськ”.

У змаганнях взяли участь близько 100 атлетів з Івано-Франківщини, Сумщини, Київщини, Львівщини, Житомирщини, Хмельниччини, Волині, Тернопільської, Чернігівської та Дніпропетровської областей.

Вдало виступила на чемпіонаті України в категорії юніорки U-20 вихованка ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради 18-річна Юлія Луцька з Боднарова. Вона навчається у “Івано-Франківському фаховому коледжі фізичного виховання і спорту України Національного університету фізичного виховання і спорту України” та спортивною ходьбою займається під керівництвом тренерів Христини Юдкіної й Сергія Новака.

Наша землячка посіла друге місце на дистанції 10 км, встановивши на ній новий особистий рекорд. Тепер найкращим результатом Юлії на цій дистанції є 51 хв. 40 сек. Швидше за неї пройшла 10 км лише Валерія Шоломіцька з Волинської області, яка на цих змаганнях представляла Східний державний центр олімпійської підготовки з легкої атлетики.

Також були й інші перемоги прикарпатських скороходів ХХVI Кубку “Вечірній Івано-Франківськ”2022.

  • Валерій Літанюк переможець на дистанції 35 км серед чоловіків.
  • Світлана Зволінська перемогла у категорії ветерани, 2 км.
  • Артур Дубина срібна нагорода серед хлопців U 14.
  • Василь Кричун – ветерани чоловіки бронзовий призер у абсолютному заліку на дистанції 2 км.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

 

Нагору