Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Балкони Калуша: краса біля неба

Тримати “носик вгору” корисно не лише для ментального здоров‘я, але й для естетичного задоволення. Адже, якщо глянути вище, то можна помітити які цікаві балкони є в Калуші. Вони такі різні, але при цьому рідні. Пропонуємо вам розглянути кілька разом з нами.

Інформатор тримав носик вгору і знімкував.

Впевнено 10 з 10 хочеться поставити бетонним балконам, які знаходяться у центрі міста. Перший з них ви бачили на заставці і у нього на фасаді дуже гарні ромби.

Це другий балкон на цьому ж будинку і в нього цікава нижня частина. Такі завитки, до слова, зустрічаються в архітектурі по всьому місту.

Цей красунчик вже зовсім дід, тому з нього сипеться. Видно, що господарі погано дбали і зараз там продається приміщення. Будемо сподіватися, що нові власники реставрують його і ми зможемо любуватися ним щоразу, коли гулятимемо по Чорновола.

До цих балконів додаємо і знімки перил другого поверху Палацу культури “Мінерал”. Його задню, не відреставровану частину. Це саме те місце, де гурт “Калуш” знімав кліп на пісню “Не маринуй”. У таких балюстрадах так багато величі і це чудове місце для фотозйомки.

Залізні “ганки” квартир у Калуші поширене явище. Різноманітні рослинні узори, геометричні форми і багато-багато завитків.

Місцями попадаються дуже атмосферні балкони, на які так і хочеться ступити. У них начебто немає нічого особливого, але при цьому вони такі “свої”.

До слова, утримання балконів лежить на плечах господарів квартир. А ви слідкуєте за своїм?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору