Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“In The Shadows Of Ukraine”: новий хіт Kalush Orhestra та The Rasmus

Вийшла нова спільна пісня калуського та фінського гуртів. Народний фольк, старий хіт та реп про наше місто поєднались у незабутній пісні.

Інформатор в шоці від того, як це круто.

Відомий рок-гурт The Rasmus та наші переможці “Євробачення 2022” заспівали разом та зняли кліп.

У ньому вони показали сьогоднішню боротьбу українського народу з тінями, з окупантами. Це поєднання оригінальної пісні фінського гурту “In the shadows”, українського фольку та реп-куплета від Олега Псюка.

Ця пісня точно стане хітом, адже її звучання так і надихає тебе підспівувати. Особливо вам точно захочеться зачитати рядок про наше місто.

Олег Псюк сказав: “В Калуші живу, для тебе це Комптом”. Він порівняв малу Батьківщину з американським містечком, яке знаходиться у штаті Каліфорнія. Можливо така згадка пов‘язана з нещодавнім туром гурту в Америці.

Дуже вражає хореографічно-візуальне рішення кліпу, в якому Україна спочатку не знає, що робити з цими тінями, а потім береться до зброї. Символічно те, що саблю передає їй козак.

До слова, в кінця кліпу ми бачемо натяк на історичну боротьбу України з Росією. Там є і козак, і Упівець, і сучасний військовий. Це ще раз нагадує нам, що наша боротьба триває більше чотирьох століть і цього разу ми не поступимося. Саме тому образ України в кінці пісні вбиває тінь, відсікає голову.

“Наша місія — щоб якомога більше людей дізналися про цю війну та мужність українського народу. Тому ми вирішили зняти кліп на цю пісню”, – написали в описі до кліпу Kalush Orhestra  і ми думаємо, що в них це вийде. Адже, кліп вже переглянуло 15 тисяч людей. Пропонуємо і вам зробити це!

“Сонце зійде, зникнуть всі вороженьки!” – головний меседж нового хіта та нашої Перемоги.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору