Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Премію імені Івана Рубчака отримали Леся Мелимука, Ігор Липовський та Йосип Кравець

Сьогодні опублікували результати премії, проте лауреата у галузі літератури та історії серед них немає. Що сталось?

Розповідає Інформатор.

До трьох існуючих номінацій (“Лауреат у галузі музично-виконавської майстерності та естетичного виховання”, “Лауреат у галузі літератури та історико – дослідницької справи”, “Лауреат у галузі творчої художньої діяльності”) цього року було додано нову номінацію “Лауреат у галузі образотворчого мистецтва”.

Комісія визначила переможців у трьох номінаціях:

  • Лауреатом у галузі музично-виконавської майстерності та естетичного виховання стала заступниця директора Калуської дитячої музичної школи Мелимука Леся Володимирівна.
  • Лауреатом у галузі творчої художньої діяльності став керівник народного аматорського молодіжного театру “ЛЮБАРТ”, драматург Липовський Ігор Олександрович.
  • Лауреатом у галузі образотворчого мистецтва став живописець, митець, художник, член Національної спілки художників України Кравець Йосип Васильович.

Кандидати у номінації “Лауреат у галузі літератури та історико – дослідницької справи” отримали рівну кількість голосів “ЗА” членів комісії. Відповідно, згідно Положення про Премію ім. Івана Рубчака переможця у даній номінації цього року не визначено.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору