Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Конфліктуєте — поговоріть”: у Калуші провели ще один психологічний тренінг

В четвер, 20 жовтня, на базі “Хабу 93” відбувся захід, присвячений конфліктам і комунікації.

Розповідає Інформатор.

Активісти зі “Спільноти психологів Калуша” і не думають припиняти свою діяльність. В рамках проєкту “Ментальне здоров’я для всіх” калуські психологині Тетяна Щербінська та Христина Бідонько провели тренінг на тему “Конфлікт і комунікація”.

Тренінг був дуже насичений та наповнений інтерактивом. Захід проходив у камерній обстановці, тож він швидко набув вигляду лекції-бесіди-дискусії. Для калушан тема виявилась актуальною та гострою, так що вони дуже швидко долучились до активної розмови, ділились своїм досвідом, думками щодо озвучених проблем та впевнено дискутували. Такий підхід дуже сподобався психологиням, оскільки дозволив дізнатись думку кожного з учасників тренінгу та зробити його найбільш ефективним. Гості “Хабу” теж отримали насолоду від проявленого ентузіазму.

Конфлікти справді посідають важливе місце у нашому житті, тож дізнатись про них більше було вкрай пізнавально. Психологині розповіли, чим конфлікт відрізняється від сварки, які є способи уникнення або подолання конфліктів, чому важливо комунікувати між собою правильно та до чого може привести токсичне спілкування.

“Спільнота психологів Калуша” й надалі проводитиме психологічні тренінги та групи підтримки. Інформатор слідкуватиме за діяльністю психологинь та своєчасно повідомлятиме про актуальні заходи.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору