Якщо ви не любите гарбуз, то можливо ви просто не куштували смачний? Пропонуємо вам рецепт , який сподобається практично кожному.
Інформатор особисто перевірив і це дійсно смачно.
Інгредієнти:
- Гарбуз;
- Сіль;
- Оливкова олія;
- Спеції за смаком ( суміш перців прекрасно підходить).
Приготування:
Нарізаємо гарбуз невеличкими скибками і залишамо товсту шкірку. Вона дійсно потрібна. Кладемо все це у будь-яку зручну посудину. Кожен шматок поливаємо оливковою олією (трошки), посипаємо сіллю і спеціями. Далі ставимо у духовку на 210 градусів. Тримаємо там від 30 хвилин до 1 години (залежить від розміру шматків, ми тримали 40 хвилин). Гарбуз стане в міру м’який.
Готовий овоч буде гостренький на смак, тому його ідеально поєднати з чимось лайтовим. Наприклад, з тостами з бринзою та перцем.
Це рецепт ідеальної закуски на кожен день. Просто, смачно і корисно!
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.