Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Ангел “Азову”: Тараса Лавріва поховають у Долині

Військовий загинув ще в квітні. Його тіло не могли довго знайти і тільки нещодавно дружина військового опізнала свого коханого по татуюваннях, які сама й набивала. Завтра, 29 жовтня Героя поховають на міському кладовищі.

Розповідає Інформатор.

Обряд поховання відбудеться 29 жовтня о 12:00. На містян чекають у церкві “Серця Ісуса і Марії” (вулиця Нафтовиків). Поховають Тараса на міському кладовищі.

“З самого малку Тарас захоплювався козаками, хотів попасти на Січ, це була його мрія – захищати землі України. Митець, педагог, інструктор бойових мистецтв, батько двох донечок у перший день війни зібрав речі і поїхав на фронт добровольцем. Був налаштований битися до кінця!” – розповідає про Героя мер Долини.

10 квітня, у віці 32 років, Тарас став Янголом Маріуполя, отримавши вогнепальну травму внаслідок бойових дій. Пошуки тіла тривали пів року, весь цей час сімʼя жила у невідомості. У середині жовтня дружина Юлія повідомила, що опізнала тіло чоловіка по татуюваннях, які особисто набивала.
25 жовтня у Київському крематорії відбулась кремація останків.

До війни Тарас Лаврів був художником, скульптором, очолював Долинську дитячу художню школу, де викладав. Займався музикою, був гітаристом гурту “Залізний Хрест”. Заснував Школу бойового гопака імені Івана Богуна в Долині. У Тараса залишилися мама, брат, дружина та дві донечки.

Усієї редакцією висловлюємо співчуття родині загиблого. Вічна пам‘ять та слава!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору